Search Accuracy
- Din nye vej til den eneste ene. Er du indstillet på at gå nye, effektive veje i virksomhedens rekruttering?

Search Accuracy er:

fokuseret og præcis jobrekruttering
test af kandidatens kompetencer tilpasset jobbet
baseret på en effektiv netværksstrategi


Search Accuracy er også:

målrettet organisations- og medarbejderudvikling
individuelle kompetenceudviklingsprogrammer
personlig coaching – herunder lederuddannelse

 


Tør du tænke nyt og effektivt i søgningen efter ledere og specialister?

En investering i nye medarbejdere er en investering i virksomhedens fremtid og vækst. Nye kompetencer sikrer ny viden, nye tanker, nye målsætninger – og i sidste ende nye løsninger og resultater.


Med Search Accuracy opnår du det perfekte match 

Det er svært at købe sikkerhed for, at en ansættelse bliver en succes for både medarbejder og virksomhed. Men baserer du din rekruttering på den effektive netværksstrategi, Search Accuracy fra CA Nordic, kommer du tæt på. Til gengæld må du være indstillet på at gå nye veje, end den traditionelle proces du kender til bevidstløshed. 

I stedet for 5 eller 10 kandidater med varierende kompetencer bliver du kun præsenteret for én – højst to eller tre: Den eller de bedst egnede til jobbet. Sandsynligvis kender vi allerede den, du har brug for, gennem vores fintmaskede ledelsesnetværk. FØR samtalen sikrer vi omhyggeligt, at den rette kandidat til fulde forstår sit ansvar, sin rolle og beslutningskompetence til bunds. Desuden kortlægger vi styrker og svagheder i organisationen og hos fx nærmeste chef. Så du og virksomheden opnår yderligere sikkerhed for det perfekte match både på det faglige og det personlige plan.
Tidshorisonten er kort

Med afsæt i beskrivelsen af jobprofilen indledes en kort, men effektiv jagt på egnede kandidater. Du vil opleve, at vi gør meget ud af at sikre, at den eller de egnede kandidater kan dokumentere, at han eller hun rent faktisk kan begå sig i jobbet. Og kender sin rolle og sit ansvar til bunds. 

Effektiv netværksstrategi

I søgningen efter den bedste egnede kandidat trækker vi på vores indgående branchekendskab og fintmaskede netværk af direktører, ledende medarbejdere og specialister. Derfor er vi hurtigt i stand til at afdække de kandidater, der har kvaliteterne til at løfte opgaven. Måske kender vi allerede den bedst egnede. 

Den bedst egnede skal du tage helt bogstaveligt

Med Search Accuracy kan du roligt se frem til en effektiv og fokuseret rekruttering. I samarbejde med dig vurderer vi behovet for personlighedstest eller gennemførelse af en individuel business case.